Strand Cagliari | Poetto

Strand Cagliari-01-PoettoStrand Cagliari-03-PoettoStrand Cagliari-01-Poetto

Als je droomt van een echte Sardijnse strandvakantie dan ben je bij de prachtige stranden van Cagliari op het juiste adres. Het grootste en meest bezochte paradijselijke strand is Poetto, een 8 kilometer lang strand op ongeveer 6 km van het centrum van Cagliari. Hier zijn ook diverse mooie accommodaties voor een fijne strandvakantie. Je vindt hier ook diverse bars en restaurants en in de zomer kun je tot laat dansen. De Italianen gaan graag zelf ook vaak naar deze stranden. Je bent hier dus ècht op vakantie!

Op het strand zijn de stoelen en parasols te huur maar je kunt ook gewoon je eigen badlaken meenemen om op het strand te zonnebaden! Het strand van Poetto is ook ideaal voor kinderen om te spelen, de zee blijft hier lang ondiep en er is een fijn zandstrand.

Bekijk onze B&B’s aan het strand van Poetto.

Strand Chia

Dit is een wat kleiner strand maar wordt beschouwd als één van de mooiste van Sardinië. Hier kun je flamingo’s zien en prachtig duiken. Ook dit strand is erg populair bij de Italianen, vooral in augustus als de Italianen massaal op vakantie gaan.

Kaart van (A) Cagliari centrum naar (B) het strand van Poetto is 6 km


Grotere kaart weergeven

Poetto


Grotere kaart weergeven