Is Molas Golf Club

Golf-06-Is_MolasGolf-05-Is_MolasGolf-01-Is_MolasGolf-14-Is_MolasGolf-02-Is_MolasGolf-15-Is_MolasGolf-04-Is_MolasGolf-16-Is_MolasGolf-03-Is_MolasGolf-07-Is_MolasGolf-13-Is_MolasGolf-11-Is_MolasGolf-10-Is_MolasGolf-09-Is_MolasGolf_Villla-15-Sardinia¦éGolf_Villa-18-Pula_SardiniëGolf_Villa-22-Pula_SardiniëGolf_Villa-12-Pula_SardiniëGolf_Villa-31-Pula_SardiniëGolf_Villa-13-Pula_Sardinië

Dit prachtige 27-hole golfveld ligt op slechts enkele kilometers van de fenomenale stranden van Chia. Is Molas heeft een perfecte green die o.a is ontworpen door de grootste Italiaanse expert voor golfbanen “Piero Mancinelli”. Op Is Molas kun je het gehele jaar golfen, doe de 27 holes voor een hele dag golf, 18 holes om perfect uit te spelen en te trainen, of 3 secties van 9 holes in 3 dagen om de karakteristieken en eigenschappen van het veld van Is Molas te verkennen.

Is Molas heeft een perfecte lunchgelegenheid waar je heerlijke vers belegde broodjes kunt kopen.

 • Website Is Molas
 • Golf Villa huren?


  Direct naast het golf resort van Is Molas hebben wij een prachtige 4 persoons villa met tuin voor de verhuur beschikbaar. De villa ligt in een golf villa resort waar de huizen mooie tuinen hebben en er is enkel toegang voor gebruikers en bewoners.

  Is Molas bij Pula, vlak aan zee


  Grotere kaart weergeven

  Locatie en route van (A) Cagliari Airport tot (B) Is Molas Golf Club is 43 km


  Grotere kaart weergeven